Dragele mele (cred ca in proportie de 99,99 % suntem toate doamne, domnisoare)
La intiativa AbreiMack, ma prezint si eu, pentru cele care nu stiu prea multe despre mine.
Ma numesc Laura, am 25 de an (un sfert de secol - imi place mie sa spun

) momentan locuiesc in Timisoara si sunt originara din ... mai multe orase (in ordine Targoviste, Ploiesti, Baia Mare).
Detin acasa una bucata motan pe nume Tzitzi si una bucata logodnic pe nume Dani (cel mai dragastos si iubitor logodnic si un bucatar desavarsit ; tuca-l mama pe el

).
Pasiunea pentru flori o am ... cred din totdeauna. Toti in familia mea au flori. Si mama, si bunicele, si matusele, si verisoarele ... (femeile, evident). Indiferent ca stau la casa sau la bloc. Am trait mult printre cacusi (mama este foarte pasionata de cactusi) si flori de gradina (la bunici). Am admirat mereu florile si plantele, dar abia recent am inceput sa cercetez cum se ingrijeste fiecare plantuta in parte si cum se numeste.
Ma simt mandra

sa fac parte din aceasta mica (dar stiu ca va deveni foarte mare

) comunitate de iubitoare de plante si flori !!!
Va multumesc foarte mult pentru toate sfaturile si gandurile bune, pe care mi le-ati adresat pana acum. Am invatat foarte multe de la voi, si sunt convinsa ca voi invatat inca foarte multe si de acum inainte.
Lucica, tie iti multumesc in special pentru floricica !!!
Si, dupa cum spunea si "concitadina" mea mai sus AbraMack, viata noastra fara flori (si fara animale) ar fi foarte trista.
Va pup si eu si toti ai mei de-acasa !!!!