Cu siguranta ca majoritatea dintre noi, cei care suntem aici pe forum am intrat si am ramas sa invatam cum sa ne ingrijim floricelele, iar atunci cand descoperim tainele frumoase le impartasim cu drag si altora. Desigur ca sunt putin subiectiva si vorbesc in primul rand din proprie experienta, insa cu siguranta ca si in cazul altor useri ai acestui forum sentimentul este acelasi.
Este minunat sa intri pe forum si sa vezi cate frumuseti exista, cu cata dragoste si pasiune sunt ingrijite si sa le admiti in poze. Felicitari tuturor pentru minunile pe care le are fiecare

Iar cand vezi atatea frumuseti colorate, desigur ca tentatia creste pe zi ce trece si fiecare iti doreste din ce in ce mai multe astfel de frumuseti acasa.
Cand am intrat prima oara pe acest forum, in urma cu aproape 3 ani, aveam doar vreo 5 ghivece cu floricele. Acum am vreo 50

Tot ce am invatat, am invatat de la voi si va multumesc tuturora pentru toate sfaturile voastre.
In special tie Lucica iti multumesc pentru tot, si ma bucur din suflet ca te-am cunoscut