Buna ziua fetelor,va invit sa bem o cafea impreuna,pt tine Laura pregatesc o ciocolata calda sau un ceai,cu aceasta ocazie va invit sa povestim ce am mai facut zilele acestea!Eu spre exemplu am fost azi o fuguta prin oras am cumparat cateva ghivecele caci trebuie sa schimb o violeta si Kalanchoe,daca mai mananc vreo litera va rog sa ma scuzati dar sunt dupa tura de noapte si nu am dormit deloc azi!La magazinul unde am fost azi era o doamna tare draguta si avea la flori...

avea o Kohleria Eriantha cred,destul de marisoara si la puiuti pe langa ea hmmm...ce as fi vrut-o si eu!Langa ea mai era o floricica prima oara am crezut ca era un puisor de violeta,insa nu, frunza era asemanatoare ca forma dar era mai rosiatica si cu pufulet mai mult pe ea,doamna de acolo mi-a spus ca moare toamna si rasare primavara,infloreste o singura data o floricica cu o cupa alb cu albastru?Oare ce o fi?Nici pe Kohleria nu stia ca asa ii spune!Am primit si eu cativa lastari de cercelusi si unul de o floare decorativa

!Off doamnele mele am trecut pe la o veche cunostinta pe la banca,am platit si cateva facturi,sa vedeti ce hibiscusi erau acolo....IMENSI...unul cu floarea portocaliu batuta si unul rosu....o minunatie aveau cate 8,9flori fiecare!Am venit acasa repede si le-am tras de urechi si pe ale mele

sa scoata nasucu din pamant mai repede!