Flori-si-Plante.ro
http://www.flori-si-plante.ro/forum/

Alte probleme
http://www.flori-si-plante.ro/forum/viewtopic.php?f=29&t=382
Pagina 1 din 1

Autor:  doina [ 14 Oct 2008 09:42 ]
Subiectul mesajului: 

Imi pare rau sa aflu ca sunt persoane care nu respecta regulile. Forumurile sunt o sursa de informatie importanta , si nu numai cele de plante. Multumim administratorului pentru munca depusa, in folosul tuturor . Eu una imi cer scuze ca am mai calcat pe alaturi , n-am respectat topicul uneori , dar m-am lasat dusa de valul discutiilor. :buchet:

Autor:  administrator [ 14 Oct 2008 10:14 ]
Subiectul mesajului: 

Draga Doina, nu m-ai suparat absolut deloc. :buchet:
Mesajul meu s-a adresat catorva persoane, foarte putine ca numar care nu au inteles ca un regulament (pentru mine acest regulament e mai mult o dorinta, o rugaminte) trebuie sa fie citit si respectat si sa nu ne ofensam de atentionari.
Crede-ma ca nu am vrut sa scriu tocmai in ideea ca ceilalti membrii sa nu creada „oare nu sunt eu“. Nu, sigur nu.
Sunt convinsa ca cei „neatenti“ asa imi place sa cred ca au fost, vor analiza si vor intelege ca am dreptate.

Autor:  doina [ 14 Oct 2008 14:16 ]
Subiectul mesajului: 

Lucica , nu m-am simtit deloc cu musca pe caciula , dar totodata stiu ca am mai calcat in strachini , si pentru aceasta imi cer scuze. :Multumesc:

Autor:  roxy [ 20 Oct 2008 20:06 ]
Subiectul mesajului: 

de fiecare data cand intru pe forum trebuie sa ma loghez, desi am bifat casuta "autentifica-ma automat la fiecare vizita"
care este problema?

Autor:  laura34215 [ 21 Oct 2008 00:21 ]
Subiectul mesajului: 

Nu e de la forum, este de la programul cu care navighezi pe Internet. Indiferent ca folosesti Internet Explorer sau Mozilla Firefox sau Opera (sau ce-o mai fi) ... nu toate au posibilitatea sa pastreze in memorie datele personale. Poate nici nu sunt salvate la setarile programului. Totul depinde de program, nu de forum. :roll: Trebuie sa verifici setarile programului si sa bifezi acolo sa memoreze datele personale si parolele care le introduci pe diferite pagini de net. :roll:

Autor:  floare_mica [ 21 Oct 2008 11:59 ]
Subiectul mesajului: 

Laura, si mie mi se intimpla la fel dar nu de la inceput adica vreau sa-ti spun ca am avut o defectiune la calculator, l-am reparat, am reinstalat Windwos, a trebuit sa ma reloghez peste tot pe unde sunt inscrisa si am reusit din prima, numai aici trebuie sa ma loghez de fiecare data. Eu zic ca daca nu aveam setarile corespunzatoare intimpinam aceeasi problema peste tot. Trebuie sa fie vorba despre altceva. Poate ne ajuti :help:

Mai vreau sa-ti spun ca am cerut si alta parola crezind ca in felul acesta reusesc o logare stabila dar in zadar. Logarea care o fac imi da drept de intrare pe forum inca de doua ori in aceeasi zi. Daca vreau sa mai intru si a treia oara pe forum imi cere iar logare. O fi pe undeva o setare valabila numai aici ? :help:

Autor:  administrator [ 21 Oct 2008 12:13 ]
Subiectul mesajului: 

Problema este asa cum spune si Laura, retinerea parolelor se face pe calculatorul personal al fiecarui utilizator, in momentul reinstalarii sistemului de operare s-a omis ceva. Trebuiesc verificate optiunile de la programul care este folosit pentru navigarea pe internet.

Autor:  laura34215 [ 21 Oct 2008 14:34 ]
Subiectul mesajului: 

Daca folositi Mozilla Firefox, mergeti la meniul Tools, apoi la submeniul Options. In cadrul Options mergeti la Security, si acolo la Passwords si bifati causta unde scrie Remember passwords for sites. Si apoi dati OK jos de tot la Options.
Dar asta presupune ca de fiecare data cand veti accesa o paringa de Internet (oricare, indiferent ca forum sau e-mail sau altceva), unde aveti un cont si o parola, o sa va intrebe daca doriti ca Mozilla sa retina datele si parola.
Trebuie sa fiti foarte atente ce va intreaba si daca intr-adevar doriti sa va fie memorate datele personale. Este OK daca memorati asta pe calculatorul de acasa. Dar daca intrati de la servici nu va sfatuiesc sa va setati sa memoreze numele si parola. Apoi oricine poate intra oricand sa va citeasca e-mail-urile (spre exemplu). :roll:

Daca folositi alt program de navigare pe Internet tot undeva la Optiuni trebuie sa fie tot un astfel de comanda de memorare a datelor personale, nume si parola.
Io nu folosesc decat Mozilla Firefox si aici am vazut exact unde trebuie intrat si ce trebuie facut.

Si, cu toate ca bifati sa va memoreze datele personale, va trebui apoi sa bifati si aici, in josul paginii de forum sa va autentifice automat la fiecare vizita pe forum.
Bafta !

Autor:  floare_mica [ 29 Oct 2008 20:36 ]
Subiectul mesajului: 

:Multumesc: Multumesc cu intirziere pentru raspuns Laura, abia acum am reusit sa intru pe net deoarece am avut ceva probleme cu cablul. :furios:

Autor:  administrator [ 29 Dec 2008 21:13 ]
Subiectul mesajului: 

Revin cu rugamintea de a va mai sterge mesajele de la PM pe care le-ati trimis si primit. Spatiul alocat s-a depasit.
Multumesc pentru intelegere.

Autor:  einsteinitza [ 10 Feb 2009 17:27 ]
Subiectul mesajului: 

Sunt fooarte noua pe acest forum dar am o nelamurire.Nu o luati altfel,dar trebuie sa spun.Fiind noua, am rasfoit topicurile si am vazut ca sunt Plante de interior si Plante de gradina si terasa.Adica ce sunt alea plante de terasa? Plante care pot sta vara afara dar iarna intra in casa.De ex.Leandrul este la plante de terasa si Camelia la plante de interior.De ce? Doar camelia suporta temperaturi cam la fel de joase ca leandrul. Nu prea inteleg diferenta dintre cele de interior si cele de terasa.Ma poate lamuri cineva?

Autor:  administrator [ 10 Feb 2009 22:05 ]
Subiectul mesajului: 

Einsteinitza, clasificarile, Plante de interior si Plante de gradina si terasa sunt relative. La urma urmei toate sunt de exterior de la mama natura. Ne-ar trebui mult sa discutam pe acesta tema.
Pe un forum este f greu sa poti urmari tot ce se posteaza si unde te rog sa ma crezi mai ales cand timpl iti este limitat. Unele postari nu apuc sa le vad, pe unele le-am vazut dar nu am apucat sa le pun la locul lor, chiar astazi am vazut ca s-a mai deschis un topic la gardenia, am raspuns la el dar nu l-am mutat, considerand ca mai important este raspunsul decat locul.
Acum fiecare cu exigentele lui.

Autor:  einsteinitza [ 11 Feb 2009 07:58 ]
Subiectul mesajului: 

Bine, am inteles.

Autor:  laura34215 [ 09 Mai 2013 12:12 ]
Subiectul mesajului:  Re: Alte probleme

Draga Lucica,

Nu stiu daca doar la mine se intampla, sau si la altii, insa de cateva saptamani merge foarte greu forumul. De cand ti-am semnalat pe e-mail (in 20 aprilie) ca n-am putut accesa forumul, cam de atunci merge foarte greu sa intru, sa postez, sa vad ceva pe forum. Doar pe forum. Restul paginilor (site-ul, albumele, index, achizitii ... etc.) merg foarte usor. Se incarca foarte bine. Dar cand vine vorba de forum se incarca extrem de greu. Mi-a luat mai bine de juma' de ora sa postez 4 poze. Nu e in regula. Plus ca azi iar mi-a dat eroare de cateva ori, dar l-am tot pistonat, am tot reluat paginile si pana la urma a mers, dar extrem de greu. Parca merge cu incetinitorul. :oare:
Si la tine merge forumul la fel de incet, de greu, topicurile se incarca foarte greu ?

Autor:  administrator [ 09 Mai 2013 13:56 ]
Subiectul mesajului:  Re: Alte probleme

Laura draga mea, merci de semnalare :buchet: . Am observat si eu de 2-3 zile ca forumul se incarca mai greu. Acum vad si eu ca astazi este foarte greoi iar in unele topicuri nu poti intra.
Am semnalat celor de la Gazduire, sper sa se rezolve cat mai repede.

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2 [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/