Flori-si-Plante.ro
http://www.flori-si-plante.ro/forum/

Despre WEBSHOTS - pentru cei care l-au utilizat
http://www.flori-si-plante.ro/forum/viewtopic.php?f=29&t=1146
Pagina 1 din 1

Autor:  laura34215 [ 04 Oct 2012 13:49 ]
Subiectul mesajului:  Despre WEBSHOTS - pentru cei care l-au utilizat

Draga Lucica,

Imi cer scuze daca am creat acest topic nou, insa vreau sa aduc o precizare tuturor celor care au folosit pagina de net Webshots pentru incarcarea pozelor. Atat eu, cat si tu, stiu ca foloseam acest site pentru incarcarea pozelor cu flori si apoi transferarea link-ului pe forum. De azi am observat ca nu se mai poate. Si nu numai atat.

In atentia tuturor celor care foloseau Webshots pentru salvarea pozelor si postarea acestora pe alte forumuri sau alte pagini de net ... azi am constatat cu stupoare ca nu se mai poate face asta. Deoarece, cei de la Webshots isi vor schimba complet pagina de net. Din Webshots se transforma in Smile. Si ca de la 1 Decembrie 2012 Wenshots nu va mai exista deloc.
Momentan ruleaza ambele pagini. Doar pana la 1 Decembrie, data la care Webshots va disparea. Scrie acolo ca toate conturile tuturor utilizatorilor de pe Webshots, vor fi transferate automat (inclusiv pozele existente) pe Smile. Deocamdata gratuit. Dar, de la 1 decembrie vom avea dreptul la 30 de zile perioada gratuita de proba, dupa care, cel mai probabil de la 1 ianuarie 2013, trebuie platit ca sa punem pozele acolo. Nu scrie suma de plata.
In afara de faptul ca nu o sa mai fie gratuit, problema se pune ca pozele postate pe site-ul Smile nu pot fi transferate pe alte site-uri, nu exista posibilitatea copierii link-ului si postarea acestuia intr-un forum. Cum faceam pana acum aici. Puneam poza pe Webshots si copiam link-ul aici, astfel incat nu incarcat memoria acestui forum. Ei, nu se mai poate.
Asa ca ... pacat, mare pacat. Sunt tare dezamagita ca s-a schimbat socoteala la Webshots. Era un site bun, cu poze frumoase, si felul in care imi structurasem albumul, ca fiecare floarea avea separat albumul ei (am invatat asta de la tine, Lucica. multumesc). Asa ca. Nu se mai poate.
Ba mai mult, sunt aproape convinsa ca dupa data de 1 decembrie, toate pozele pe care noi le-am avut pe Webshots, si pe care de acolo le-am adus aici pe forum, vor disparea. Inclusiv de aici de pe forum. Deci, toate pozele noastre mai vechi, pe care l-am postat aici pe forum cu ajutorul Webshots-ului nu vor mai fi vizibile si accesibile.

Deocamdata pe forum aici inca exista posibilitatea inserarii pozelor direct in forum. Nu stiu exact cata memorie are forumul si cat poate accepta. Insa, daca noi toti vom continua sa inseram imaginile direct in forum, la un moment dat se va umple toata memoria forumului si nu se vor mai putea insera poze direct in forum. Depinde de memoria forumului (cat este mare), cat spatiu este alocat de cei care gazduiesc site-ul si forumul. Spre exemplu : eu folosesc un forum de animale si pe acel forum deja de mult timp s-a atins limita maxima de inserare a pozelor direct in forum, iar acum toti cauta metode alternative (prin intermediul altor pagini de net de gazduire de poze) pentru a pune poze pe forum.

Voi cauta si eu o alternativa pe Webshots. Nu vreau sa pot pozele direct aici pe forum, ca sa nu se incarce prea mult memoria (spatiul alocat) forumului.

Scuze, Lucica, daca m-am lungit prea mult cu polologhia asta. Sper sa fie utila.

Autor:  administrator [ 05 Oct 2012 17:17 ]
Subiectul mesajului:  Re: Despre WEBSHOTS - pentru cei care l-au utilizat

Laura draga mea, merci pentru aceste informatii.
N-am mai folosit Webshots in ultimul timp. Vestile sunt nu prea placute dar trebuia sa ne asteptam ca la un moment dat sa se intample asa. De ce?
Pentru ca nimic nu este gratis. Mai devreme sau mai tarziu orice lucru sau serviciu gratuit, nu va mai fi asa. Este o intreaga strategie si politica de promovare.
Cel mai bine si sigur este a se posta fotografiile direct pe forum. Deocamdata spatiu este. DAR uite surpriza, ieri am adaugat foto la 2 postari. La a treia s-a intamplat ceva. Nu a mai fuctionat. Nici acum nu s-a remediat. :mrgreen: :mrgreen: iar eu platesc pentru gazduirea forumului.

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2 [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/